Gastenboek

 

Thuiskomen

★★★★★
5 5 1
Bij het binnenkomen door de mooie houten deur, voelden we het meteen; Ja, dit plaatje klopt helemaal. Respect voor de natuur, een groot hart voor kinderen, oog voor inrichting en detail. En niet te vergeten, open staan voor een heerlijke babbel en rondleiding op het prachtige domein. Avontuurlijk om met onze kids salamanders te vangen met de fuik "wist je, mama, dat er salamanders zijn met oranje vlekjes?" dixit onze 5-jarige knaap Wout. Hiervoor doen we het dus, heerlijk "thuiskomen" op een voor-ons-nieuwe- wereld. Bedankt Rudy en Geert om ons dit geweldige stukje natuur te leren kennen. Het zit in ons hart!

Bloesems rondom

★★★★☆
4 5 1
Daar kan je echt tot rust komen: geen straatlawaai of andere stoorzenders. Een unieke uitvalsbasis voor vele fietstochten en thuiskomen bij mensen die oor en oog hebben voor natuur, mens en dier. Bravo!

Parel in het groen

★★★★★
5 5 1
Wat is het zalig vertoeven in Hof ter Hoeven! In deze parel in het groen, kan je van alles heerlijks doen. Volop genieten of erop uit op avontuur, overal proef je een diepe liefde voor de natuur. Het project dat jullie hier neerzetten is indrukwekkend we hebben ons laten inspireren. Hier kan de wereld nog iets van leren. Zelfs salamanders voelen zich hier in hun element, schaapjes, ganzen en kikkers worden allemaal verwend. Bijtjes zoemen heen en weer & de kippen vechten voor een appel en een peer. We werden betoverd in het oeroude bosje door wilde anemonen & narcissen. Wat zullen we het hier missen. Bedankt voor de heerlijke dagen in jullie paradijs. Jullie verdienen de Natuurpunttoppers-prijs!! Lieve, groene groetjes van de nichtjes! Machteld Klaartje, Liesbet en Hanne

Rustige droomlocatie

★★★★★
5 5 1
Een uniek plekje! De perfecte locatie voor wie houdt van rust en natuur. Niet alleen de omgeving is prachtig, ook het huisje is heel gezellig en met liefde gerenoveerd en ingericht. Na de verwelkoming voelden we ons meteen thuis. Al vlug merkten we het aanstekelijk enthousiasme voor de natuur van Rudy. Met plezier maakten we ons lid van Natuurpunt. Kortom, een plekje waar het heerlijk vertoeven is, terug naar de basis, de natuur. Bedankt om jullie ervaringen met ons te delen. Els ,Stijn en de kinderen.

perfecte natuur

★★★★★
5 5 1
Ons hart klopt voor de natuur. Ook al zijn we een gezin dat een druk leven leidt in Amsterdam, nu niet bepaald een oase van rust en ruimte. Maar zuivere lucht, ruisende bomen, kwetterende vogels, bloemenpracht, serene rust en onbezoedelde vergezichten, ver weg van het flitsende stadsleven, we zoeken het gretig en veelvuldig op wanneer we vrij zijn. Hof ter Hoeven doet ons natuurhart nog harder kloppen, Het oerknusse huisje met de speksteenkachel en de geur van hout alom, de geweldige rondleiding (in de vrieskou!) van Rudy, een begeesterd verteller en zijn liefde en respect voor de natuur aanstekelijk uitdragend,... Het wordt even slikken , de overgang naar het hectische Amsterdam. Maar we komen graag terug, wanneer de lammetjes schapen zijn geworden. Dit is een plek om te koesteren, waar de snel voortschrijdende tijd nog geen vat op heeft, en hopelijk nooit zal hebben. Hof ter Hoeven is in goede handen, en dat waren wij ook, vijf zalige dagen lang. Veel dank en liefs! Jaap, Barbara,Teun en Lotte

leuke tijd

★★★★★
5 5 1
Wij vonden het heel leuk dat we mochten helpen met de schapen, Het was ook leuk dat we mee mochten met de paardenkar. Bedankt voor de fijne tijd Marit en Anouk (11 jaar)

Hoe was jouw ervaring bij Hof ter Hoeven?
Laat het ons weten!

Naam
Email
Review Title
Score
Review Inhoud